Curs de l’Escola d’Estiu 2022

La fotografia digital com a eina documental

Curs reconegut pel Departament d’Educació

Objectius generals

Una imatge val més que mil paraules. Integrar la tecnologia als projectes de manera positiva i lúdica és tot un repte. La fotografia mòbil és una molt bona manera d’utilitzar els smartphones com a eina de treball per a il·lustrar i documentar.

Curs per aprendre a utilitzar la fotografia com a eina de documentació: com fer fotografies, com dinamitzar-les i el més important de tot com convertir aquesta eina en un canal d’informació i suport.

 

 • Conèixer una nova forma d’aportar valor als treballs de recerca, material d’estudi i altres recursos dins i fora de l’aula.
 • Estimular la creativitat dels alumnes i dels professors.
 • Aprendre com funcionen programes, com per exemple, Instagram.
 • Descobrir que internet i les seves eines son un gran actiu per a la recerca.

A qui va dirigit el curs?

El curs està dirigit a totes les persones que els agradi la fotografía o bé que sigui una de les eines necessàries al seu dia a dia independentment de si es tracta de finalitats acadèmiques, professionals o d’altres.

És un curs introductori, per tant no cal tenir coneixements previs per a poder participar. El que sí que necessitaràs és un mòbil amb càmera o bé una càmera digital i un ordinador amb connexió a Internet, ja que de moment no farem cursos presencials.

Temari

Intentem que tots els cursos siguin 100% pràctics des del primer minut, creant simulacions o exercicis.

 • Com organitzar el material audiovisual (preses, geolocalització i documentació).
 • La fotografía mòbil. Com treure profit de la càmera del nostre mòbil o tablet.
 • Com funcionen programes, com per exemple, Instagram.
 • Aplicacions pràctiques dels punts anteriors.

Formats de curs

Presencial

ANUL·LADES PEL COVID-19

Vine a classe a una de les escoles amb les que col·laborem a Barcelona, ​​Girona, Mataró, Granollers, Castelldefels i altres ciutats.

Online

Connecta’t al meu campus des d’on vulguis, quan vulguis i segueix les classes al teu ritme. O bé assiteix a les classes a través de Teams, Meet o altres eines.

Intensius i on job

Ara en format online pel COVID-19!

Si tens poc temps o no pots deixar al 100% el teu negoci o servei, en 4 hores de taller podràs aprendre les bases d’aquesta plataforma per aplicar-les en el teu dia a dia.

Tens dubtes?

Et donem resposta als dubtes més comuns que et puguin sorgir sobre els nostres cursos a l’apartat de preguntes freqüents. Però si tot i així hi ha coses que voldries saber, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per resoldre-les.

  Informació bàsica de protecció de dades:
  Responsable del tractament: Helena Batlle Finalitat: enviament d'informació comercial. Legitimació: el teu consentiment. Destinataris: no es cediràn a tercers, menys com a obligació legal. Per a l'enviament de la informació utilitzo la plataforma d'Active Campaign, Inc. companyia amb seu a EUA acollida a l'Acord EU-US Privacy Shield. Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació o suprimir les dades en bajas@helenabatlle.es. Per a més informació consulta la nostra politica de privacitat